ZONNESTUDIO ZONDAG XL

ZONNESTUDIO ZONDAG XL

VOLTSTRAAT 18

5021 SE TILBURG

 

 0135440033 // info@zonnestudiozondagxl.nl

 

Openingstijden

Ma t/m Za 08.00 – 22.00 uur

Zondag 10.00 – 20.00 uur

 

Bij Zonnestudio Zondag XL staan wij voor topkwaliteit.

 

Wij maken uitsluitend gebruik van de luxe zonnebanken van het merk Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider in professionele zonnebanken van de hoogste kwaliteit.

 

Met 23 zonnebanken in verschillende sterkten bieden wij plaats aan zowel de beginnende als de gevorderde zonner.

 

Reguleer zelf uw temperatuur met de Climatronic functie, krijg een verkoelend effect door de Aquafresh en geniet van heerlijke aromatherapie en een 3D Sound System.

De ergonomisch gevormde ligvlakken zorgen voor een comfortabele zonsessie met minimale drukpunten. Alles om u een heerlijk gevoel van ontspanning én het perfecte bruiningsresultaat te bieden.

 

Wilt u de perfecte combinatie tussen beauty & bruining? Geniet dan van de Prestige 1600. Met de Personal Sunstyle kan de gewenste bruiningssterkte vooraf bepaald worden.

 

En de huid wordt verzorgd terwijl u ligt te zonnen. Op natuurlijke wijze maakt de huid zelf elastine en collageen aan.

Ergoline Prestige Lightvision

 

Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision.

 

t/m 20 minuten € 17,- (€ 1,- per extra minuut)

Ergoline Prestige 1600

 

De unieke combinatie van UV-licht en Beauty Lights zorgen voor een optimale bruining en gelijktijdige huidverzorging.  Sterkte van de UV-lampen is instelbaar. Geschikt voor de beginnende en gevorderde zonner.

 

t/m 20 minuten € 16,- (€ 1,- per extra minuut)

Ergoline Prestige 1400

 

Met de krachtigste lampen is deze zonnebank uitermate geschikt voor de gevorderde zonner. Door de ultra moderne en luxe technologieën wordt het zonnen een welzijnsbelevenis.

 

t/m 20 minuten € 14,- (€ 1,- per extra minuut)

Ergoline Prestige 1100

 

Ultra Performance zorgt voor perfecte bruiningsresultaten. Een intens zonnegenot wordt bereikt door Climatronic Plus, 3D Sound System, Airco, Aquafresh en Aroma.

 

t/m 20 minuten € 13,- (€ 1,- per extra minuut)

Ergoline Esprit 770

 

Goede bruiningsresultaten door Optimized Performance en het ergonomisch gevormde ligvlak. Zelf de temperatuur bepalen met Climatronic. Met schouderbruiner en zelf in te stellen gezichtsbruiner. Voorzien van Airco, Aquafresh en Aroma.

 

t/m 20 minuten € 11,- (€ 1,- per extra minuut)

Ergoline Excellence 700

 

Het comfortabele ligvlak zorgt voor een egale bruining. Met schouderbruiner en zelf in te stellen gezichtsbruiner. Voorzien van Airco, Aquafresh en Aroma.

 

t/m 20 minuten € 11,- (€ 0,80 per extra minuut)

Ergoline 650

 

Het comfortabele ligvlak zorgt voor een egale bruining. Met schouderbruiner en zelf in te stellen gezichtsbruiner. Voorzien van Airco, Aquafresh en Aroma.

 

t/m 20 minuten € 11,- (€ 0,80 per extra minuut)

GRATIS PARKEREN

Zonnestudio Zondag XL betaalt je parkeerkosten.